Rosebud Salve

Inmiddels zijn er maar liefst 5 variaties op de originele Rosebud Salve gelanceerd.

Products

Sorteer op: Produkt Prijs Standaard
Smith's Rose & Mandarin Lip Balm
De klassieke Rosebud Salve voor huid- en lipverzorging is verrijkt met essentiŽle mandarijn-olie voor een verfrissend effect.
Prijs incl. BTW: Ä10,95
Smithís Rosebud Salve tube
NIEUW! Smithís Rosebud Salve tube
De originele Rosebud Salve formule in praktische tube!
Prijs incl. BTW: Ä9,95
Smith's Rosebud Salve
Dit cult product is al meer dan 100 jaar beroemd. Jaren geleden werd het multifunctionele product her-ontdekt door visagisten in Hollywood en heeft daarna de hele wereld veroverd. De zachte balsem bevat katoenzaadolie en diverse essentiŽle oliŽn, waaronder rozen olie. Dankzij de herstellende eigenschappen is het de ideale reisgenoot, voor zonnebrand, bescherming van de huid tegen droge lucht en zelfs pluizend haar wordt weer glad en zacht!
Het handige blikje is perfect bij het verzachten van ruwe en beschadigde huid, roodheid en luieruitslag. De ideale verzorger voor droge lippen en tegelijkertijd een glanzende lipgloss. Kalmeert en herstelt geÔrriteerde huid en verzacht zelfs lichte brandwonden. Herstelt ruwe ellebogen en knieŽn. In herfst en winter heel fijn om een schrale neus te verzachten en herstellen.
Prijs incl. BTW: Ä9,95
Smith's Strawberry Lip Balm
In de jaren 60 van de vorige eeuw ontwikkeld door Allen, de kleinzoon van G.F. Smith, en inmiddels het populairste product op Rosebud Salve original na. Ook dit product kan, naast regulier gebruik op de lippen, toegepast worden op droge nagelriemen, ellebogen etc. Helpt bij de bescherming van de huid tegen vochtverlies. Met de geur en smaak van aardbeien.
Prijs incl. BTW: Ä10,95
Smith's Brambleberry Rose Lip Balm
De oorspronkelijke Rosebud formule verrijkt met de geur en smaak van bramen. Dit product is ontwikkeld om "Miss Vivian," in 1945 de directeur van Rosebud Perfume Co., te eren. De foto op het blikje is in 1945 genomen door een professionele fotograaf in Baltimore.
Prijs incl. BTW: Ä10,95
Smith's Minted Rose Lip Balm
De originele Rosebud Salve verrijkt met pepermunt olie voor een superverfrissend effect op de lippen!
Prijs incl. BTW: Ä10,95
Smith's Menthol and Eucalyptus Balm
De basis voor dit product werd gelegd aan het eind van de 19e eeuw door G.F. Smith. De menthol en eucalyptus balsem is een verkoelende balsem om kleine huidirritaties (bijvoorbeeld veroorzaakt door kou, allergieŽn, kleine brandwonden en insectenbeten) te verzachten.
Prijs incl. BTW: Ä10,95